دبستان شهید عبدالهی

درخت تو گر بار دانش بگیرد/ به زیر آوری چرخ نیلوفری را

دبستان شهید عبدالهی

درخت تو گر بار دانش بگیرد/ به زیر آوری چرخ نیلوفری را

گزارش جشنواره غذا


گزارش جشنواره غذا

صبح روز یک شنبه 27 مهر 1393 ساعت 8:30 در سالن مدرسه جشنواره غذا برپا شد از روز قبل به بچه ها گفته شده بود که به همراه والدین خود سالاد الویه درست کنند و با دستور پخت آن به مدرسه بیاورند.

بچه ها با نظم و ترتیب غذاهایشان را بر روی میزی که در سالن گذاشته شده بود قرار دادند و با شادی و خوشحالی منتظر ایستادند تا به غذاهایشان امتیاز داده شود. معلمان پایه های اول، دوم و سوم و مربی پیش دبستان به همراه مدیریت و سایر پرسنل دبستان مشغول به تست غذا و دادن امتیازها شدند.

امتیاز بندی بر این اساس بود که به بهترین غذاها از نظر مزه و تزیین بدون این که بدانند کدام ظرف متعلق به کدام دانش آموز بوده است، اعداد 1 تا 3 را در زیر آن قرار می دادند (1 کمترین امتیاز و 3 بیش ترین امتیاز بوده و این امتیاز به بهترین غذا داده می شد) و پس از پایان تست و امتیاز دهی به غذاها یکی یکی ظرف ها را برداشته و به شمارش امتیازها پرداختند و به سه نفری که بیشترین امتیاز را کسب کرده بودند هدیه ای به عنوان جایزه تقدیم شد.

و پس از آن دانش آموزان گرد میز جمع شده و شروع به خوردن سالاد الویه ها کردند. این اتفاق باعث ایجاد هیجان و حس رقابت میان دانش آموزان شده و با هیجان خاصی از دست پخت مادرانشان تعریف می کردند. با این حرکت حتی دانش آموزان هم متوجه شدند که یک غذا با دست پخت های متفاوت چقدر می تواند از نظر مزه فرق داشته باشد یا به طرق مختلف درست شود و یا به اشکال گوناگون تزیین شود.

 

طرز تهیه سالاد الویه

مواد لازم:

سیب زمینی / سینه ی مرغ / کالباس / هویج / ذرت / نخود فرنگی / سس مایونز / فلفل سیاه / فلفل قرمز / نمک / سبزی خشک.

 

ابتدا سیب زمینی، مرغ، ذرت، هویج و نخود فرنگی را به طور جداگانه آبپز می کنیم. پس از پخت کامل مرغ و سیب زمینی آنها را از آب خارج کرده و مرغ را به صورت ریش ریش کرده و سیب زمینی را رنده می کنیم (سیب زمینی را می توان به اشکال مختلف درست کرد. بعضی آن را پس از آبپز کردن می کوبند بعضی رنده می کنند و بعضی قبل از پختن آن را به صورت نگینی خورد می کنند و بعد آبپز می کنند). پس از ترکیب مرغ و سیب زمینی کالباس ها را به صورت نگینی یا رشته رشته خورد کرده درون ظرف می ریزیم. و پس از آن خیاز شور را به صورت نگینی خورد کرده و به آن می افزاییم و هویج، نخود فرنگی و ذرت آبپز شده را به آن می افزاییم. و پس از ترکیب مواد لازم سس مایونز را درون ظرفی ریخته و با نمک، فلفل قرمز و سیاه و سبزی معطر مخلوط کرده به مواد اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا موادیک دست شده و تمام آن به سس آغشته شود و مواد آماده شده را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد ما آماده سرو شود. نوش جان.


گوشه ای از تصاویر این جشنواره را با هم خواهیم دید:













نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد